روش بیوفیدبک نوعی درمان است که طی آن با اتصال الکترودهایی به بدن، فرد یاد میگیرد چطور عملکرد بدن خود را در برابر شرایط روانی گوناگون کنترل کند.
زمانیکه نجاشی برای سردرد خود از پیامبر (ص) کمک خواست ایشان این دعا را به او دادند تا در کلاه خود بگذارد:
اگر مستعد ابتلا به سردرد هستید، بهتر است در طول روز پرده ها را بکشید و در فضای باز از عینک آفتابی استفاده کنید.
افرادی که مو های خود را دم اسبی می بندند، ممکن است دچار سردرد شوند. این گونه سردرد ها که ناشی از یک فشار خارجی است، ممکن است با پوشیدن کلاه، هدبند و یا حتی یک عینک شنای خیلی تنگ نیز ایجاد شوند.
ابن سینا پزشک و فیلسوف بزرگ ایرانی در کتاب مشهورش قانون، توصیف میکند که چگونه خوردنیها، نوشیدنیها، صدا و نور میتوانند درد و شدت حمله میگرن را بدتر کنند.
او بیمارانی را توصیف میکند که در اتاقهای تاریک و ساکت استراحت میکنند تا حمله میگرنی آنها به پایان برسد.
همچنین ممکن است پزشک تمام تلاش خود را برای به دنیا آوردن نوزاد انجام دهد.
دکتر حمیدرضا رخصتیزدی به عنوان پزشک مغز و اعصاب و همچنین متخصص سردرد بهترین راهکار درمانی را پس از معاینه و در نظر گرفتن شرایط شما ارائه مینماید.
از آنجایی که سردرد میتواند علامت عارضهای جدی باشد، چنانچه از سردرد شدید و مداوم یا مکرر رنج میبرید، حتما به پزشک مراجعه کنید.
سردرد ناراحتی بسیار شایعی است که اکثر ما آن را بارها تجربه کردهایم و این بیماری به سن، نژاد و درمان فوری سردرد شدید جنسیت خاصی محدود نمیشود. سردرد شدید گاهی نشانه استرس یا اضطراب عاطفی است و گاهی پیامد ابتلا به اختلالهایی چون بیماری میگرن، فشار خون بالا، اضطراب یا افسردگی محسوب میشود که لازم است با بهترین پزشک مغز و اعصاب تهران مشورت کنید.
میگرن قاعدگی یکی از انواع سردرد هورمونی است. در جدول زیر میتوانید تفاوتهای این دو نوع سردرد را مشاهده کنید.
نکته مهم درمان سردردهای میگرنی مراجعه به پزشک متخصص طب سنتی و درمان براساس علت است اما این روشها نیز میتواند نقش مناسبی در کم کردن دردهای میگرنی داشته باشد:
اختلال سردرد میگرنی از جمله اختلالات روانتنی است که به عنوان یکی از رایجترین اختلالات ناتوان کننده در میان تمام بیماریهای غیر مسری در جهان به شمار میرود.
پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روشهای مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علتهای مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافتههای بیشتری بر دانستههای علمی درباره منشا میگرن افزوده میشود.